2019 års program. Nya programpunkter tillkommer, håll utkik! OBS med reservation för ändringar.

För press och influencers som vill skriva om beauty week och knyta kontakter med utställare: OSA till Stockholm Beauty Week på osa@stockholmbeautyweek.se för en digital badge som gäller alla dagar!

Övriga köper biljett på siten, Alla dagar inkl alla event 100 kr! När betalning skett mailas en digital entrébadge som gäller alla dagar!

15 maj

14 maj •

13 maj •


Måndag 13 maj

Pressvisning på Stora Scenen med prisutdelning Sthlm Beauty Prize - Årets Salong/Klinik, Årets Make up Artist, Årets Spa mm delas ut. Snart startar vi nomineringarna!
Insläpp från 12.00


12.30-13.30
Vegansk och ekologisk glass från Lily&Hanna och rawbars från Get Raw serveras i beauty baren efter pressvisningen. Pressbord med produkter från medverkande utställare. Efter pressvisningen omvandlas scenen till en open backstage för våra modeller inför modevisningen!
Maila OSA@stockholmbeautyweek.se för frågor kring medverkande märken, högupplösta bilder.

Pressvisningen är reserverad för press, inköpare/salongsägare och större influencers inom skönhet.

Från kl 1330
Efter pressvisningen är hela huset öppet med alla utställare och vi har ett separat behandlingsrum högst upp i huset. Passa på att prova nya behandlingar.

Mässan öppnar för alla

14.00
Om du är i branschen och/eller är intresserad av skönhet, hälsa, vackra kläder, vill knyta kontakter, shoppa produkter till mässpriser, få inspiration, prova behandlingar, ta del av trender och hållbarhetsseminarier etc. - välkommen att besöka mässan från kl 14.00. Du köper biljett innan eller direkt i entrén med Swish.
Biljetten kostar 100kr och berättigar till entre samtliga tre dagar inkl events!

Lansering i Beautybaren

14.00-14.45
Prova och smaka helt nya kollagenprodukter och häng med Linda Myrberg, Nordic Superfood och spakonsult tillsammans med utvalda partners i vår Beautybar. Obs begränsat antal platser. Goodiebag!

ANMÄL DIG


Scratch Nail Bar - Beautybaren

15.00-16.00
Finn din nagelvårdsrutin för vackra naglar med hjälp av nagelexperter från Scratch of Sweden.
Lär dig lacka som ett proffs. Skapa din egen Nail art wheel/ Hashtags för alla som deltar på kursen #NAILGOALS #SCRATCHOFSWEDEN. Goodiebag!

ANMÄL DIG


Toskani Seminarium & demonstration

15.30-16.15
Toskani Seminarium & Demo av TKN Dermapen behandling med Toskani mesoserum. Toskani är ett NCPR Nutritive Complex Poli Revitalizing cocktail som innehåller 50 aktiva ingredienser bland annat hyaluronsyra, 23 aminosyror, 10 vitaminer. Toskani är ett medicinsk hudvårdsmärke från Barcelona som säljs till kliniker och salonger i Sverige av Novoderma.

Plats: Behandlingsrummet, högst upp

Före och efter seminariet pågår behandlingar från flera märken som medverkar på Stockholm Beauty Week

ANMÄL DIG


Dofta i Beautybaren

17.00-18.00
Event om doftens betydelse. Medverkande Karolina Stockhaus, https://bottegaolfattiva.com/ Sveriges största parfymblogg, Carina Svensson, Sverigeansvarig parfymhuset Dofta och Joanna Kaneteg som driver Sthlm Fragrance Supplier och webshopen Doftbox. Dofta producerar ekologiska doftserier i egen fabrik i Halmstad. Parfymer, doftljus, diffusers och doftessence som renar luften. Sthlm Fragrance Group gör sina doftoljor i Grasse i Frankrike för sina aroma diffusers. Begränsat antal platser, reserverade för press och inköpare.

ANMÄL DIG


Moroccan Fashion Show

18.30-19.15
Välkommen till en visning av Moroccan Kaftans för sommarens fester och resor. Modellernas hår görs i samarbete med utställaren Rapunzel, naglarna i sommarens färger av Depend. Makeup görs i samarbete med utställarna inkl make up märke från Marocco.

ANMÄL DIG


 15 maj

 14 maj • 

13 maj • 


Tisdag 14 Maj.


Maria Åkerberg

10.30
Maria Åkerberg, årets företagare 2018, presenterar nyheter och skönhetstrender. Goodiebag.

ANMÄL DIG


Ekologisk lunchlansering på Stora Scenen

12.00-13.00
Tabitha James Kraan är ett ekologiskt hårvårdsmärke från Storbritannien. Tabitha berättar om och visar att det går att kombinera cutting edge hairstyling och hållbar och ekologisk hårvård. Goodiebag.

ANMÄL DIG


Coffe magic - Ny svensk ekologisk skönhetsprodukt

13.00-13.45
Välkommen till lanseringseventet för det nya svenska skönhetsmärket Lilo&Ba.
Tillsammans med Clarion Hotel Stockholm lanserar de Coffee magic - en ekologisk, vegansk och naturlig kroppsskrubb. Hör storyn bakom den nya produkten där hållbarhet och vikten av samarbete och kreativitet betonas.

ANMÄL DIG


Lansering av Dr Grandel

13.45-14.15
Lansering av Dr Grandel. Goodiebag

ANMÄL DIG


Manikyr med Le Mini Macaron och Soki

15.00-15.45
Träffa grundaren av Le mini macaron och bloggaren Soki som visar hur du fixar dina gelnaglar

ANMÄL DIG


Beauty means business!

17.15-17.45
Möt Susanne Birgersdotter, bokaktuell serieentreprenör och TEDtalare och utsedd till en av Sveriges mäktigaste. Hon sitter i styrelsen för House of Dagmar mm. Susanne talar om beauty inom business och vikten av det personliga varumärket och sociala medier när du bygger bolag. Efter föreläsningen bokmingel på scenen.

ANMÄL DIG


 15 maj

 14 maj • 

13 maj • 


Onsdag 15 maj

Slow yoga

11.30-12.00

ANMÄL DIG


SKÖNHET - YNGRE INIFRÅN OCH UT

12.00-13.00
SKÖNHET - YNGRE INIFRÅN OCH UT. Om hur din hud påverkas av dina tankar, varför bastubad ger dig färre celluliter och varför tarmbakterier och kollagen är framtidens största hälsotrender. Möt LINDA MYRBERG i ett fullspäckat föredrag om de senaste trenderna inom holistisk hälsa, kost och superfood som boostar din hud, organ och din hälsa på rekordtid! GÄSTANDE SKÖNHETER OFFENTLIGGÖRS INOM KORT!

ANMÄL DIG


Namn: *


Mailadress: *


Telefon:


Företag: