Välkommen till Stockholm Beauty Week på Berns den 28 maj!

Stockholm Beauty Week arrangeras 2 gånger per år. Tisdag den 28 maj är det dags för vårens mässa i vackra Berns då vi firar 10 år!
Våning 1: Mässa, Program & Bar. Våning 2: Mässa och Bar. Vån 3 Terrass med utställare och bar. Allt ingår i din biljett (utom kostnad för förtäring)!
Utställarna nedan fylls på allt eftersom. Vi kommer landa på 80 utställarplatser. Vill du vara utställare, kontakta oss! För biljetter, kika under BILJETT-fliken här på hemsidan!

High on love Winery

High on Love Winery är Stockholm Beauty Weeks partner för bubbel i barerna på Berns, på terrassen, nedre plan och intill Ballroom.
Bubblet är en prosecco och finns även i rosé och är en fin gåva och ett sommarmåste!
Proseccon kommer från gården Antonio Facchin som varit verksam inom vin sedan 1870. Benvenuto a Berns!

THRS Doftljus

THRS är en svensk doftljusfabrik, specialicerade på custom-made doftljustillverkning med doftessencer framförallt från Frankrike..
Stockholm Beauty Week presenterar stolt vårt doftljus, ett jubileumsljus för vårt 10-årsjubileum framtaget hos THRS!
Träffa THRS i Ballroom! Stockholm Beauty Weeks fina doftljus med 40 timmars brinntid i rosa förackning kan bli ditt på Stora Scenen!

Farbor Arne

Arne drömde jämnt om nya, spännande glassmaker. Drömmar är till för att förverkligas, tycker vi!
Därför har Triumfglass skapat en glass med marshmallow som för tankarna till fluffiga moln doppad i mjölkchoklad med krispiga kaksmulor.
En underbar dröm och en perfect match för beauty week och vårt 10-års jubileum. Njut av marshmallowglass på terrassen på Beauty Week!

Bookmin

Bookmin är en ny marknadsplats för salonger och kunder.
Bokningen kan göras under minuten.
Du bestämmer priset, du får bokningen. Träffa oss på Bookmin beauty week på Berns i Ballroom och kl 18 då vi har vårt lanseringsevent i Hörsalen 1 tr ned!

JeuDerm

7H Medical AB är ett svenskbaserat import och distributionsbolag som erbjuder klinikutrustning, maskiner, fillers, trådar, utbildningar för vårdpersonal och utrustning för Koreanska Stamcellsbehandlingar med patientens eget blod.
Under Stockholm Beauty Week presenterar 7H Medical Jeuderm - Avancerad Koreansk Medicinsk hudvård med fokus på kraftfulla, märkbara resultat för dig som inte vill använda nålar, injektioner eller kirurgiska ingrepp.
Kom till 7H Medicals monter i Ballroom och testa koreanska ansiktsbehandlingar och produkter från JeuDerm!

Oriflame

Oriflame är ett svenskt skönhetsföretag som i över 55 år utvecklat innovativa och trenddrivna produkter till skönhetsälskare runt om i världen!
Under vårens Stockholm Beauty Week presenteras en fantastisk parfymkollektion!
Parfymteamet på Oriflame berättar om noter, layering och parfym och personlighet. Vilken är din doft!?

Artego från Moduline

Har du inte ännu provat hårprodukter från Artego Sverige så finns en chans nu på Stockholm Beauty Week. Artego Rain Dance utsågs till bästa Hårserie i Stockholm Beauty Week Award 2023 och 2024 är Artego TOUCH nominerad till bästa stylingserie.
Med naturen som inspiration och vetenskapen som guide skapar Artego vårdande salongsprodukter inom hårfärg, hårvård och styling- alltid med värdegrunden Care For Beauty.
Artego distribueras i Sverige av Moduline som erbjuder frisörprodukter och salongsinredning till frisörer i hela Sverige. Välkommen att prova Artego TOUCH stylingprodukter, fixa till frisyren eller provsitt frisörstolar och få tips om inredning på Stockholm Beauty Week!

RAWSH Medical - SylfirmX

Den populära Hollywood-behandlingen är tillbaka på beauty week i mässan på egen scen och genom föreläsning i Hörsalen!
Sylfirm X är en RF microneedling som används för hudföryngring, uppstramning och lyft samt ärrbehandling för att få huden att se yngre och mer vital ut.
Det kan användas för att behandla rynkor, stora porer, slapp hud, akneärr och andra hudtillstånd. Välkommen att prova på lilla scenen i Ballroom!

AQ Skin Solutions

AQ Skin Solutions is an award-winning Growth Factor Cosmeceutials brand based in California (USA).
AQ Skin Solutions is specializing in the production of Growth Factors (GFs) found naturally in the human body playing a role in collagen and elastin production.
The founder Ahmed Al-Qahtani, Ph.D holds lectures on the topic all over the world and comes to Stockholm Beauty Week for a speech and workshop!

Lilly Nails

Svenska Lilly Nails erbjuder nagel och fransprodukter för salonger - men på beauty week lanserar man en nagelserie även för dig som privatperson!
Nu kan du som salong även sälja med lack till dina kunder från Lilly Nails.
Varmt välkommen till beauty week den 28 maj för att fixa naglarna och botansiera bland vårens färger.

INGLOT

Inglot är ett polskt makeupmärke som erbjuder ett väldigt brett sortiment med hög kvalitet.
Med produktion på våra egna fabriker inom EU lägger vi stor vikt vid noggrant utvalda ingredienser för att alltid erbjuda produkter som vårdar samtidigt som de främjar kreativitet.
Kom och träffa vårt svenska team på Stockholm Beauty Week!

Rosenserien

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie som startade redan 1984.
Allt innehåll är 100 % naturligt och med hög halt ekologiskt certifierade råvaror.
Alla produkter är veganska och godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.

Sweden Eco

Sweden Eco är en hudvårdsserie framtagen för dig som vill ha bra resultat och värnar om hälsa och miljö.
Naturligt, ekologiskt och veganskt innehåll.
Sweden Eco presenterar hela 5 nya produkter på Beauty Week den 28 maj på terrassen!

Qryo

Qryo är en av Sveriges ledande aktörer inom innovativ och noninvasiv skönhetsteknologi och introducerade rött ljus för hela kroppen för branschen 2020 på beauty week på Stockholm Waterfront!
Stora succéer är även Cryo T-shock (tillverkad i Italien) och Insculpt. Cryo T-shock verkar för att eliminera fett, celluliter & lös hud, är icke-kirurgisk & smärtfri, har inga farliga kemikalier, ökar cirkulationen, lindrar muskelinflammation och stimulerar kollagen & hudens elasticitet
Övrigt i sortimentet är även Insculpt Chair och Endospheres samt diodlaser. Prova på det senaste inom bodysculpting och prata noninvasiv skönhet med Qryo på Beauty Week!

CellbyCell

CellbyCell är ett svenskt företag grundat av läkare och sjuksköterskor som säljer högkvalitativa och naturliga koreanska hudvårdsprodukter.
Vårt fokus är på helhetshälsa och att erbjuda effektiva produkter som passar alla hudtyper och åldrar.
Vi är stolta att vara en del av den koreanska hudvårdsrevolutionen och att kunna dela med oss av vår passion och kunskap!

Art Clinic

Art Clinic är en av Sveriges ledande specialistkliniker inom plastikkirurgi, ryggkirurgi och ortopedi med kliniker i Göteborg, Uppsala och Jönköping.
Art Clinic´s vision är att skapa ökad livskvalitet och överträffa patientens förväntningar.
Detta är första gången Art Clinic medverkar på Beauty Week och du träffar dem i Ballroom.

CODAGE Paris

CODAGE Paris är ett franskt hudvårdsmärke dedikerat till ren och naturlig skönhet.
Varumärket grundades år 2010 av syskonduon Julien och Amandine Azencott och har som mål att tillverka naturliga hudvårdsprodukter som är skonsamma för både huden och miljön.
Produkterna tillverkas i CODAGE egna laboratorium i södra Frankrike och är 100% veganska och allergenfria för att passa även den känsligaste huden. Upplev CODAGE på terrassen!

NICHE BEAUTY LAB

Med stöd från vetenskap och forskning erbjuder NICHE BEAUTY LAB resultatinriktade produkter av högsta kvalitet. Produkterna finns på beauty week terrassen!
Alla produkter och kollektioner (Acnemy, Theramid & Transparent Lab) utvecklas i eget laboratorium med de främsta aktiva ingredienserna och teknologierna inom hudvård.
Detta möjliggör att de kan erbjuda produkter till förmånligare priser utan att rucka på dess kvalitet. NICHE BEAUTY LAB är lika engagerade i din huds välmående som på klimatets påverkan och arbetar med hållbarhet och återvinning i fokus.

Lycon

Lycon är ett professionellt märke som används på exklusiva salonger och SPA världen över sedan 1978.
Lycon Nordic har som vision att revolutionera vaxmarknaden i Sverige.
Träffa oss på Beauty Week på Berns den 28 maj när vi presenterar nyheter för salong & konsument!

Akzentz Pronail products

Akzentz är konstnagelprodukter med högsta kvalitet och användarvänlighet från Kanada.
I Akzentz breda sortiment finns serier av upplösningsbara flexibla geléer, klassiska hårda Buff off geléer och gelélack, allt för att täcka alla nagelterapeuters önskemål och behov.
Akzentz strävar efter att alltid ligga i teknologisk framkant och lanserar varje år flertalet nyhet. Generalagenten i Sverige är Nailprostore som medverkar på beauty week på Berns!

My Lamination

My Lamination - frans och brynmärket från Italien har belönats 20 gånger internationellt.
Årets nyhet, Årets varumärke, Excellence in Beauty, Årets produkt, Årets utveckling, Top Academy of Lamination, Bästa varumärke.
Varmt välkommen till att prova MyLamination fr din salong på beauty week den 28 maj.

Bionnex

Bionnex Laboratories grundades med inspiration av nordiska endemiska växter.
Bionnex naturliga, effektiva och långvariga lösningar för hår- och hudproblem produceras i Sverige i egen fabrik i Skåne.
Välkommen att upptäcka nyheter som vår serumserie, för huden och skalpen på Stockholm Beauty Week i Ballroom på Berns den 28 maj!

Glam of Sweden

Glam of Sweden erbjuder produkter av hög kvalitet till ett otroligt pris. Ett trendigt och uppdaterat sortiment som överträffar alla förväntningar.
Varmt välkommen till att upptäcka och shoppa Glam of Sweden på beauty week på Berns den 28 maj!
Du hittar oss på nedre våningen direkt till vänster!

Gowell presenting Janet Danceshow

Gowell är en kolsyrad funktionell vitamindryck framtagen av svenskt vatten i Sverige.
Gowell hjälper dig släcka törsten när du kommer i entrén till beauty week på Berns!
Gowell medverkar även på Stora Scenen kl 19.00 i en dans- och musikshow som ger mässan en vitamininjektion precis som Gowell!

Inlei

Inlei är högkvalitativa produkter tillverkade i Italien för behandlingar av fransar och bryn - lashlift och browlift.
Inlei hittar du en våning ner på mässan där de tar emot dig som vill arbeta med eller arbetar med det växande intresset för browlift och lashlift.
Du får ett startkit som räcker till 5 behandlingar så kan du prova Inlei på din salong - först till kvarn! Vi utbildar även i browlift och lashlift genom Inlei.

Dr Belter

Dr Belter är ett professionellt hudvårdsmärke från Tyskland med 13 serier för alla hudprofiler och för olika hudtillstånd.
Dr Belter grundar sig på traditionellt använda örter och medicinalväxter och är 95-100 % baserat på naturligt innehåll.
Dr.Belter har även tools i serien som ampull-roller och aventurinstenar för underbara behandlingar. Upplev Dr Belter på Stockholm Beauty Week!

Bobbys Haircare

Bobbys Haircare är hår- och kroppsprodukter som tagits fram och drivs av kändisfrisören Bobby Oduncu.
Bobbys har vårdande produkter får håret och skalpen men har även högkvalitativa stylingprodukter.
Bobbys Haircare medverkar för första gången på Beauty Week! Bobbys Haircare träffar du i Ballroom!

Columbia Skincare

Introducing Columbia SkinCare topical treatments which work symbiotically with the body’s natural healing mechanisms.
Our proprietary formulations effectively act on the most important biological features of aging skin…the ability to renew itself!
Columbia Skincare is an American skincare company from the 19th century. We are happy to announce that Columbias CEO Steven Rosenfeld is coming to beauty week from the States!

October Stockholm

October Stockholm är skonsamma hårfärger med resultat utvecklade av frisörer tillverkade i Italien.
October Stockholm är superpopulära hos kunderna och man har en kontinuerlig direktkontakt för tips och frågor genom chaten.
October Stockholm har även genom efterfågan börjat sälja till salong. Välkommen att träffa October Stockholm färgstarka värld på beauty week!

Minolei

Minolei är den nya svenska prisbelönade innovationen i basmakeup och har redan blivit makeupartisternas favorit för sin hållbara effekt med naturligt resultat.
Möt grundarna som nyligen hyllades till Årets Framtidsspaning i Företagargalan i life science-staden Uppsala.
Missa inte denna chans bli en del av denna skönhetsrevolution och få testa produkterna under mässan!

Confident Smile

Svenska Confident Smile har omdefinierat hur tandblekning hemma ska vara – enkel, säker och effektiv.
Cinfident Smile är branschledande inom peroxidfri, 100% emaljsäker, PH-neutral och veganska produkter för tandblekning.
Träffa oss på Beauty Week i Ballroom på Berns, direkt i entrén, för vitare tänder till mässpris!

Tamara's Organic Body Sugaring

SugarMe Esthetics är en ekologisk skönhetssalong som erbjuder lyxiga skönhetsbehandlingar och sockring i Stockholm city.
Driver du ett eget spa, eller drömmer du om att göra det?
Savvy Sugaring erbjuder högkvalitativ CIDESCO-godkänd utbildning i sockring och är även distributör för det femfaldigt ASCP Skin Deep prisbelönta varumärket Tamara's Professional Body Sugaring.

Expertkliniken

Expertkliniken är en större klinik i centrala Göteborg för avancerade hudvårdsbehandlingar som drivs av Ebba Brinkestedt som har tre sjuksköterskor anställda.
Expertkliniken lanserar en egen hudvårdsserie, först ut är en 10-in-1 hudvårdskräm med antiage egenskaper späckad med fuktgivande ingredienser såsom hyaluronsyra, C-vitamin och retinol.
Expertkliniken är även nominerad bästa hudvårdsklinik Stockholm Beauty Week Award 2024 och medverkar på vårens mässa - välkommen att få hudvårdstips från proffsen!

Hjärtligt

Hjärtligt har 4 hårserier för både salonger och konsument, samtliga veganska naturliga och ekologiska.
Hjärtligt finns hos 1000 frisörsalonger runt om i hela Sverige och samtliga produkter är märkta Grön Salong för att det skall vara enkelt för dig och dina kunder som letar efter ett grönt alternativ.
Nyheten Hair Growth Elixir är nominerad Bästa Hårprodukt Stockholm Beauty Week Award 2024. Träffa oss på vårens mässa på Berns 28 maj!

Nordic Beauty Lounge

Madrassen som blivit kundernas absoluta favorit!
Med formbar memory foam och silkeslent royal velour tyg är den ett måste till din behandlingssäng eller brits.
Besök oss idag på nordicbeautylounge.se och på Stockholm Beauty Week på Berns!

Kaeso Natural Skincare

Kaeso prisvärda produkter för händer, fötter och kropp för salong och konsument är härligt mjukgörande och ljuvligt doftande.
Alla produkter är framtagna utan parabener, sulfater och mineraloljor. Dessutom är de helt veganvänliga.
Kaeso säljs av NailProStore - akademi och distribution för hud- och nagelterapeuter samt fransstylister.

Bruns Products

BRUNS är en professionell hårvårdsserie för både salonger och hemmabruk skapad av erfarna frisörer.
Varje produkt är handtillverkad i Sverige med noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser, skapade för att ge optimal fukt, vård och näring till både hår och hårbotten.
BRUNS Products har även användarvänliga stylingprodukter som inte bara formar och skyddar, utan också vårdar ditt hår. Oavsett hårtyp och längd, erbjuder BRUNS Products en perfekt match med fräscha unisex dofter.

Go Cirkulär

Go Cirkulär is a premium-conscious skincare brand from Malmö.
We have manufactured gentle skincare essentials for all skin types and genders since May 2021. Sustainability and wellness are our heart and soul.
Our award-winning formulas are made with upcycled, natural and plant-based ingredients, free from harmful substances for human health or the planet.

LenaBlum Parfum

LenaBlum perfume house is a niche perfume house using only high end natural ingredients. LenaBlum perfumes are handmade in limited numbered batches.
Meet LenaBlum’s first edition is memorised in the mesmerising nature on the island of Gotland, Sweden where its Dutch founder lives because she fell in love with it.
Explore Gotland through the senses of a Dutch at Stockholm Beauty Week Berns May 28th!

NAHÉLIE Parfym

NAHÉLIES är naturlig kvalitetsparfym med lyxkänsla tillverkad i Sverige.
NAHÉLIES senaste parfym N är en ljuvlig träig doft med mjuka aromatiska noter och bedårande jasmin.
Upplev naturliga dofter från NAHÉLIES på terrassen på beauty week på Berns den 28 maj!

Agneta Livijn

Agneta Livijn is an international artist and designer. She creates exclusive lines for companies such as IKEA, Habitat and R.O.O.M.
With a feeling for the exclusive handmade shapes Agneta also creates her own lines for Agneta Livijn AB with production in Italy and Portugal.
Agneta Livijn is educated at Anders Beckmans School of Design, Sweden, San Fransisco Art Institute, USA and Academie La Grande Chaumier, France.

Petite Senteur

Välkommen till Sveriges minsta dofthus.
Petite Senteur betyder ”liten doft” på franska och vi erbjuder doftprodukter till hemmet av hög kvalitet och till överkomliga priser.
Samtliga av våra doftprodukter är tillverkade för hand i parfymstaden Grasse i Frankrike.

Crazy Angel

Crazy Angel är self tan och tanningprodukter för professionellt bruk.
Crazy Angel är veganska, fria från parabener, alkohol och mineralolja och är istället berikade med välgörande hudvårdsingredienser.
Vitamin C & E, Hyaluronic Acid, CoConut Oil & Shea Butter gör din hud oemotståndlig! Crazy Angel säljs av Nailprostore och finns i nedre mässhallen på beauty week!

a modest brand by sweden

a modest brand by sweden is a start-up company in the beauty industry.
we market natural products for hair, skin and nails where premium, aesthetics and unique are key words for us and our products.
we are looking for "enablers" and collaborations and for the retail industry and the public to have the opportunity to experience our signature product - m o d e s t. - argan hair & treatment oil.

Wonder

Wonder är världens mest effektiva och hälsosamma fettreducering och body toning för kliniker, gym, hotell och spa.
Teknologin är utvecklad i Madrid och du kan behandla mage, kärlekshandtag eller stuss, triceps eller biceps, framsida och baksida eller insida- och utsida lår. Fem områden behandlas samtidigt.
Välkommen att uppleva Wonder på Stockholm Beauty Week på Berns!

HOMIE

HOMIE är en svensk god dryck för återhämtning och energi, fylld med goda bakterier och vitaminer.
HOMIE är en synbiotic dryck, dvs innehåller en kombination av pre- och probiotika för att din mage ska må bra.
En välmående mage gör att du mår bra och ser strålande ut! Välkommen att prova de nya smakerna på Stockholm Beauty Week på Berns!

Dagens Estetik

Estetikbranschens egen bibel är på plats på mässan med rykande färskt nummer.
Dagens Estetiks senaste nummer är med i goodiebagen på VIP-visningen, för salongs- och klinikägare.
Dagens Estetik är även på plats för vimmelreportage från Stockholm Beauty Week på Berns!

KOSMETIKK - Norges skönhetsbibel

KOSMETIKK är en glossy magazine för beautybranschen i Norge och tar upp de senaste trenderna, nyheter som rör salonger, kliniker, apotek och skönhetsbutiker.
Driver du distribution med rättighet Norge/Norden/Skandinavien eller har du en tjänst eller produkt inom beauty är KOSMETIKK ett utmärkt fönster för vår vackra granne i väster!
Träffa KOSMETIKK på beauty week!

Terranova

Terranova erbjuder vetenskapligt avancerade veganska produkter - kosttillskott och hudvård, men med rötter i holistiska principer.
Grundaren Stephen Terrass, är före detta teknisk direktör för Solgar Vitamin i Storbritannien och en av Europas ledande auktoriteter inom naturmedicin.
2023 utsågs deras serumolja till årets bästa på Stockholm Beauty Week Award. Varmt välkommen att prata hälsa och skönhet inifrån med Terranova på beauty week!

Puressensiel

Puressensiel är ett franskt märke för hygien och välbefinnande.
Puressensiel erbjuder ekologisk rengöring och aromaterapi för individer och hemmet och naturlig ekolohisk hudvård.
Puressensiel distribueras av Nordic Premium som medverkar i år igen i Ballroom på Beauty Week!

THANN by CHCare

THANN är ett spamärke från Thailand som finns på internationella premiumhotel såsom Marriot.
THANN introduceras nu på den svenska marknaden genom CHCare som är ett företag som brinner för lyx och att bidra till en bra självkänsla!
Välkommen att ta del av underbara prisvärda produkter, som tillvaratar Thailands naturrikedom och lyfter Thailand på den internationella spamarknaden.

The Skin Agent

The Skin Agent är en unik funktionell svensk hudvårdsserie som aktivt förebygger skav och friktionsskador på huden.
The Skin Agent finns på Apoteket ABs apotek runt om i landet samt online.
The Skin Agents gurndare Linda tar emot dig på terrassen på Berns och pratar friktionsfri löpning, ridning. Ett friktionsfriare aktivt liv helt enkelt!

EIE Skincare

EiE Skincare är den senaste innovatören inom hudvård, med en passion för vetenskap, hälsa och långsiktig skönhet.
Under Stockholm Beauty Week får du den exklusiva möjligheten att testa vår nylanserade Klotho-peptidberikade produkter som är nominerade till årets bästa serum och ansiktskräm.
Kom förbi och träffa EiE grundare och experter, och ta del av fina erbjudanden!

MILI Cosmetics

MILI Cosmetics är ett nytt veganskt makeupmärke helt utan skadliga ämnen men med alla fördelar du vill ha som makeupartist eller makeuplover.
Med hög trendkänsla och tidigare internationella erfanenheter från makeupvärlden tar MILI Cosmetics en självklar plats på makeupscenen.
Träffa Mika Liias, skönhetsentreprenören bakom MILI Cosmetics, få tips och tricks och shoppa till mässpriser på Beauty Week på Berns!

FILLMED

FILLMED är ett franskt estetikföretag som under 45 år har forskat inom estetisk medicin med syfte att framställa avancerade produkter och utveckla en rad estetiska och kosmetiska behandlingslösningar bestående av högpresterande aktiva ingredienser.
FILLMEDs hudvårdserie SKIN PERFUSION är framtagen specifikt för att uppnå synliga resultat för varje huds specifika behov genom skräddarsydda lösningar.
FILLMED distribueras i Sverige av Novi Medical Solutions med utbildningsstudio på Grev Turegatan i Stockholm. Träffa FILLMED på terrassen på beauty week!

LUSH

LUSH är färsk handgjord hudvård och kosmetika. Företaget är väldigt inklusivt och är 10 % personalägt - det är människorna som är företagets hjärta och själ.
LUSH är ett lekfullt företag som brinner för etik och hållbarhet och undviker onödiga förpackningar, men på förpackningarna kan du se vem som tillverkat produkten, en fin detalj!
LUSH är kända för sina kroppsprodukter däribland sina badbomber och tillverkning i butik. Välkommen att uppleva LUSH på Beauty Week på Berns!

Skinpunks

Skinpunks är plattformen för hudterapeuter. Här kan du hitta professionell hudvård till din salong.
Bland Skinpunks egna varumärken finns Esthemax från Kalifornien som finns i 30 000 estetiska butiker och spa runt om i världen och Emergenc, också från USA. Potent hudvård med start i C-vitamin.
Besök oss på Beauty Week på Berns och prata effektiv hudvård och smarta lösningar för din salong!

Hey Party

Hey Party erbjuder en helhetslösning för företag och privatpersoner med dekor och bakverk.
Hey Party är det självklara valet för Stockholm Beauty Week när vi firar 10 år!
Träffa grundarna bakom Hey Party på beauty week och känn partykänslan på plats!

Sensory Value Hair Extensions

Sensory Value startades tidigare i år av frisörer för att ge dig som frisör det bästa inom hårförlängningar för dina kunder.
Sensory Values TwinTape är en hårförlängning med hela rader i storleken 8 mm tunn och 200 mm lång, anpassad att passa de flesta huvudstorlekar.
Raden kan självklart klippas till vid behov vilket gör TwinTape till en unik produkt i Sverige. Vi visar och berätttar mer på Beauty Week på Berns!

Elin Viljestrand Artist

Elin Viljestrand är standupkomiker, artist och låtskrivare.
Elin framför nya låten Stockholm på Berns Ballroom Stora Scen - en perfekt låt att fira Stockholm Beauty Week 10 år.
Stockholm Beauty Week teamet spår Stockholm tll Årets sommarhit - välkommen Elin till beauty week!

Estetiksyrran

Kicki Randmael, Estetiksyrran med hela branschen och hennes trogna kunder är Master Injektionsspecialist, och har jobbat med detta sedan 2011.
Estetiksyrran är utbildad hudterapeut (1987) och legitimerad sjuksköterska (1999). Driver kliniken med samma namn i Åkersberga och är i juryn Stockholm Beauty Week Award.
På Stockholm Beauty Week på Berns den 28 maj är hon moderator på seminariet om koreansk hudvård på klinik i samarbete med 7H Medical.

BAÏJA

BAÏJA är ett ”Feel Good” varumärke med kropps- och ansiktsprodukter från Paris som ger solsken till din vardag med en härlig färgpalett och ett exklusivt doftuniversum.
BAÏJAs ingredienser av naturligt ursprung är samtidigt verksamma och ger behandlare och kund såväl en upplevelse som resultat.
Alla produkter innehåller mellan 96% och 100% naturliga ingredienser. Upptäck BAÏJA på terrassen på Beauty Week!

Oriflame

Få en touch up av makeupartist hos Oriflame i Ballroom på vårens beauty week på Berns!
Upplev vårens färger och vinn favoriter.
The ONE Mascara blev juryns favorit och vinnare Stockholm Beauty Week Award liksom waunt woke up like this foundation!

SISÓNE Beauty

SISÓNE BEAUTY är en exklusiv onlinebutik baserad i Stockholm specialiserad på innovativa skönhetsprodukter inom beautytech.
Våra produkter bekämpar inflammation, ökar kollagenproduktionen, förbättrar hudens struktur och lyfter din självkänsla.
Skönhet möter teknik. Mässerbjudande och tävling på beauty weeks nedre plan utanför Hörsalen!

Santa Verde

Hemligheten bakom Santaverde är formulan med ren aloe från vår certifierade ekologiska odling i Andalusien, full med aktiva ingredienser.
Vi använder den rena juicen, istället för den vanliga huvudingrediensen vatten, kompletterat med värdefulla växtbaserade oljor och extrakt, för att skapa en unik effekt för din huds hälsa och skönhet.
Santa Verde serum utsågs till Bästa Specialserum Stockholm Beauty Week 2022.

Silicea – naturlig skönhet inifrån

Upptäck hemligheten bakom strålande hud, starkt hår och vackra naglar.
Gör Silicea till en del av din dagliga skönhetsrutin och märk en synlig skillnad.
Möt Silicea på Beauty week på Berns!

New Nordic

New Nordic är ett svenskt bolag med över 30 års erfarenhet av att utveckla innovativa kosttillskott och skönhetsprodukter.
Produkterna är baserade på varsamt utvalda och noggrant sammansatta örtextrakt.
New Nordic tog hem kategorin Bästa Dagkräm Stockholm Beauty Week Award 2023!

Zperfume

ZPerfume är ett svenskt parfymhus med långvariga dofter framtagna i Sverige.
ZPerfume är parfym för kvinnor män och unisex och håller doften hela dagen. Parfymerna finns även i travel size/handväske förpackningar.
Välkommen att hitta din favoritdoft hos ZPerfume på Beauty Week på Berns!

Scratch of Sweden

Scratch of Sweden har sedan 1985 varit det självklara valet av nagelvård hos konsumenter och inköpare.
Produkten Nail Food är nageloljan som blivit en svensk klassiker. Senaste året har sortimentet hos Scratch of Sweden utvecklats med produkter för hela kroppen.
Kroppsserien innefattar tvål, peeling och lotion. Den underbara tvålen med doft av lavendel tog hem Stockholm Beauty Week Award bästa kroppsrengöring 2022.

MILI Cosmetics

MILI Cosmetics lanserar en ny hudvårdsserie med vegan & clean skincare.
Förpackningarna är smidiga och snygga och kan lätt följa med på resan.
Träffa grundaren Mika Liias på plats på Berns och prata makeup och hudvård.

Apraise

Apraise är frans- och brynprodukter för salong.
Apraise har startkit med frans-och brynfärg, fransserum mm. Fin kvalitet til bra priser.
Apraise säljs av NailProStore - akademi och distribution för hud- och nagelterapeuter samt fransstylister.

Saga of Idun

Saga of Idun är svenskproducerad vegansk ekologisk hudvård baserad på alger från västkusten.
Saga tog hem Skönhetsredaktörernas Beauty Oscar bästa svenska ekologiska hudbårdsserie 2022.
Välkommen att upptäcka en svensk skönhet på Stockholm Beauty Week på Berns!

Bi Pro

En ikon, 50 år gamla Bi Pro lanserar nya nyheter, bla fotkräm och handkräm för riktiga torrisar fötter som vill ut ur skorna efter vintern!
100% naturprodukter berikade med mjukgörande bivax.
Möt Bi Pro på Beauty week på Berns-terrassen!

Celenes by Sweden

Celenes by Sweden är en svensk hudvårdsserie tillverkad i Sverige i egen fabrik.
Vi använder naturliga ingredienset, har kontroll över hela kedjan och tar hänsyn till miljön.
Träffa oss på Celene på Stockholm Beauty Week, prova produkterna och prata smart produktion och hållbarhet med oss!

Anita Beachwear

Anita since 1886 framhäver en stor byst och drar ögat till den kvinnliga silhuetten, samtidigt som den skickligt döljer små problemområden.
Kom i semesterstämning med Anita på terrassen på Berns den 28 maj!
Anita representeras i Sverige på Stockholm Fashion District.

Tilva Stålsmycken

Tilva Stålsmycken tillverkar stilrena & tidslösa smycken av kirurgiskt stål, fritt från nickel och kobolt.
Stenarna är av Cubic Zirconia som är den konststen som kan slipas likt en diamant - sparkling glamour!
Tilva är Veronica Börjesson som har ett brinnande intresse för smycken och design och att hjälpa organisationer med insamlingar, såsom ALS- och Barndiabetesfonden!

HighOnLove

HighOnLove från Kanada har sensuella egenvårdsprodukter med premium hampfröolja. Alla produkter är veganska, Cruelty-Free och innehåller naturliga ingredienser.
De exklusiva oljeblandningarna från HighOnLove® skänker sensualitet till hudvård, omformar intimitet och skämmer bort alla som får njuta av dem. High on Love distribueras av Jewa Sweden AB.
Besök oss på Beauty Week i baren i Ballroom på Berns den 28 maj om du vill veta mer och för chansen att vinna en korg fylld av exklusiv egenvård!

Womanizer

Womanizer är originalet och har revolutionerat njutning för kvinnor sen lanseringen av den första lufttrycksstimulatorn på marknaden med den patenterade Pleasure Air-teknologin.
Womanizer hyllar kvinnans rätt till orgasm och har med sina klassiska modeller gjort samarbeten med Lily Allen och nu med ikoniska Marilyn Monroe.
Kom och besök oss under Stockholm Beauty week och lär dig mer om Womanizer och Pleasure Air-teknologin och för chansen att vinna en exklusiv gåva – Distribueras av Jewa Sweden AB

Be a Queen by Leidy

Be a Queen by Leidy utbildar i Lashlift & Browlift, tandblekning och fastsättning av tandsmycken.
Be a Queen by Leidy gör tandsmycken på plats på beauty week på Berns efter förra vårens succé!
Be a Queen by Leidy fixar leendet till sommaren!

BySofiaWistam

BySofiaWistam startades 2018 i Stockholm och tillverkar handgjorda smycken i silver och guldpläterat.
Smyckena blev en succé direkt och är idag Sveriges snabbast växande smyckesföretag.
På Beauty Week gör BySofiaWistam de populärara forever armbanden!

Igräne Cosmetics

Igräne Cosmetics är naturlig hudvård med ingredienser från egna odlingar i Marocko tillverkat i egen facilitet i Frankrike.
Igräne Cosmetics säljs på exklusiva spa runt om i Europa och nu kommer de till beauty week på Berns!
Igräne Cosmetics har även en foundation som ger tillbaka till berberna och Marocko. Efter jordbävningen ägnar man mycket tid och resurser till att hjälpa drabbade.

Zanella Derma Care

Zanella Derma Care är ett svenskt hudvårdsföretag som tillverkar naturliga hudvårdsprodukter med terapeutiska egenskaper.
Zanella erbjuder vårdande oljor, stimulerande serum och lyxiga och veganska läppglans fria från parabener, mineraloljor, silikon och artificiella dofter.
Get glossied up på beauty week på Berns!

Klardie

Klardie är K-beauty speciellt framtagen för en mycket känslig hud.
Denna prisvärda hudvårdsserie är baserad på naturliga ingredienser och innehåller ‘Fusidium Coccineum’ som verkar lugnande och stärkande på hudens fuktbarriär genom att den stimulerar produktionen av filaggrin och hyaluronsyra som finns naturligt i huden.
Fusicare av Klardie är en unik & komplett hudvårdsserie i tre delar bestående av serum, hudkräm och ansiktsmask för den allra känsligaste huden och finns att köpa på terrassen på Beauty Week!

Vaida Simplify Beauty

Vaida Simplify Beauty ögonfransserum formulerat med avancerade polypeptider (utan farliga ingredienser) för att öka volymen och längden på dina fransar.
Vi har även en behaglig fransrengöring. Produkterna är framtagna för att användas direkt av konsumentmen kan även säljas på din salong eller webshop.
Välkommen att träffa Vaida med team på Beauty Week på Berns!

Tangled

Som frisörer har vi sett att många har svårt att få till en frisyr på egen hand, därför skapade vi Tangled Sweden. Styling Made Easy.
Vi har lärt oss mycket under resan som frisörer och samlat på oss kunskaper för att kunna ta fram de bästa, mest kvalitativa håraccessoarerna för dig.
Vi ser fram emot att styla dig igen på beauty week och erbjuda dig våra lättanvända hårsnoddar för magisk effekt!

Topp Träningsresor

Kom i form med ToppTräningsresor med Pamela Andersson Alselind!
Mina resor är fyllda av härliga pass för alla som älskar träning, gemenskap, skratt, lite träningsvärk och ett glas bubbel!
Alla kan vara med, vi anpassar passen till just din nivå. Träffa teamet på beauty week!

Stella Details

Stella Details loves hair!
Håraccessoarer från Stockholm som ständigt uppdaterar sortimentet.
Bästsäljaren är fjärilsklämmorna, komplettera ditt sortiment i salongen med fina fjärilar!

In Sunny Mood

In sunny mood gör dig på gott humör genom produkter du använder i vardagen.
In sunny mood är färgglada accessoarer för håret, dina beauty produkter genom necessärer och smycken som piggar upp.
Get in a sunny mood på beauty week på Berns den 28 maj!

Pistill

Välkommen till Pistill på Beauty Week 2024
Pistill erbjuder rådgivning och noga utvalda njutningsaccessoarer som stärker din sexuella hälsa och välbefinnande.
Se din kropp som det vackraste och överös den med massor av kärlek och låt dina sinnen dansa i harmoni för oförglömlig njutning med dina sex sinnen.

Kibeauty

kibeauty arbetar med resultatinriktade & holistiska behandlingar och produkter som är 100% naturliga och ekologiska.
Vi på kibeauty gör både facelift med händerna och microcurrent minilift som utförs med mikroström som liknar kroppens egna elektriska signaler och som hjälper till att stimulera cellförnyelsen och öka produktionen av kollagen och elastin.
Prova microcurrent på Stockholm Beauty Week i Ballroom-baren mot Berzeli Park - vi garanterar ett fantastiskt glow!

Nova Merch

Nova Merch har bakgrund från trading i Asien, ett eget screentryckeri samt brodyr och grafik i huset.
Detta gör att vi kan ge våra kunder snabba och säkra leveranser på kort tid till konkurrensdugliga priser.
Nova Merch är glada att kunna erbjuda skönhetsbranschen merchandice för salongen eller siten! Välkomna att besöka oss på beauty week!

Simply Nails

Simply Nails är ett koncept från Stockholm och är gellack stickers - ett snabbt, enkelt och skonsamt sätt att få salongsnaglar som håller länge utan att skada den egna nageln.
Simply Nails ger dig snygga naglar hemma med de senaste trendmönstren och färgerna och är oemotståndligt paketerade!
Simply Nails har nagelbar på Stockholm Beauty Week!

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Frankrike, tillverkad i Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.
På beauty week på Berns lanserias nu Zaos hudvårdsserie!

NOAH

NOAH grundades i Venedig år 2006 med visionen att skapa högkvalitativ hårvård gjord på naturliga ingredienser och rena eteriska oljor. Skonsam hårvård som passar alla hårtyper och behov.
NOAH har även ett brett urval av stylingprodukter för alla olika ändamål. Allt från vax, gelé och hårspray till mousse, leave-in och hårfärg.
NOAH är certifierat ekologiska av EcoCert.

LiliKiwi

LiLiKiWi är en barnserie från Frankrike som ska underlätta för föräldrar att få barnen att tvätta sig genom sina tilltalande förpackningar med 100% naturliga, ecocert-certifierade produkter med endast 5 till 10 ingredienser.
LiliKiwis produkter är refill och finns i Nova Concepts sortiment.

Realgymnasiet-stylistutbildningen

Sedan 2016 har Stockholm Beauty Week samarbetat med Realgymnasiet.
Realgymnasiet utbildar färdiga makeup- och hårstylistar samt frisörer.
Genom samarbeten såsom med Stockholm Beauty Week får eleverna direkt kontakt med branschen.

Gumpearl

Gumpearl är en svensk innovation och något så smart som tandkrämstabletter.
Gumpearl innehåller flor och finns i flera smaker, även för barn och för naturlig blekning genom kol.
Prova Gumpearl på beauty week på Berns den 28 maj!

FRÖYJA

Fröyja är nya tidens bubbel för salong, spa, den medvetna retaurangen eller andra sociala sammanhang eller bara för guldkantad men hälsosam TV-stund.
FRÖYJA är framtagen av hudterapeuter för att bibehålla en normal och frisk hud.
FRÖYJA finns i tre smaker (äpple, svartvinbär och naturell) och är sockerfri, koffeinfri och späckad med vitaminer. Prova på Beauty Week på Berns!

Essence of Sprout

Essence of Sprout är ett svensktillverkat kosttillskottsmärke av premiumkvalitet utvecklade av hudterapeuten och hälsoterapeuten Katarina Carltad, sedan 20 år verksam i hälso- och hudvårdsbranchen, i samarbete med hennes 3 kollegor.
Med ekologiskt enzymrikt groddpulver tillsammans med de mest biotillgängliga vitaminerna och mineralerna skapades Essence of Sprout! Är du terapeut och vill få det bästa resultatet på dina kunder på både in och utsidan?
Du har nu möjligheten att bli återförsäljare till Essense of Sprout. Är du nyfiken på våra produkter även som privatperson, så kommer vi ha grymma erbjudanden du inte får missa! Varmt välkommen till vår monter på Stockholm Beauty Week så berättar vi mer!

Belissas Whitening

Belissas Teeth Whitening, ett svenskt varumärke som blivit Skandinaviens mest omtalade hemma-tandblekning.
Belissas drivs och utvecklas av kvinnor och har 100% nöjd garanti på sina produkter.
Träffa grundarna av Belissa och blek dina tänder på plats på Beauty week på Berns!

Under the Skin

Under the Skin was born during 2018 in Sweden, with the purpose of skincare from within.
We started with our much appreciated product “marine collagen” that was very welcomed by beauty clinics all around to world.
Under th e Skin was nominated Best Beauty from within / Best Supplement Stockholm Beauty Week Award 2023!

myselfie.se

Myselfie är Stockholm Beauty Weeks selfiepartner!
Ta bilder tillsammans i bra ljus, som du är, eller stylad på plats av våra utställare.
Make this event even more memorable med Myselfie!